Not known Details About خاصیت عناب چیست
Not known Details About خاصیت عناب چیست
Blog Article
در ادامه توصیه میکنیم مقاله طبع عناب چیست را هم مطالعه کنید. با آگاهی از طبع عناب و مصلحهای آن، میتوانید آن را متناسب با مزاجتان مصرف کرده و اینگونه به سلامتی بیشتر خود کمک خواهید کرد.
مطالعات نشان داده است که عصاره عناب انواع مختلفی از سلولهای سرطانی از جمله سلولهای سرطانی تخمدان، دهانه رحم، سینه، کبد، روده بزرگ و پوست را از بین میبرد.
برای این منظور از منابع معتبر خارجی که در حوزه سلامت و سبک زندگی است فعال هستند برای تولید محتوا و ارائه آن به شما کاربران محترم استفاده میکنیم.
پیشنهاد میکنیم ویدئو زیر را مشاهده کنید. در این ویدئو محمد حکیمی نیا، مدیر فروشگاه باغ ایران و مهندس کشاورزی، به معرفی برخی از مهمترین خواص عناب میپردازد.
زیاده روی در هیچ ماده غذایی عقلانی نیست و عناب هم از این قاعده مستثنا نیست. عناب هر چقدر هم مواد فواید داشته باشد ، زیاده روی در مصرف آن باعث زیان هایی به بدن می شود. یکی از این زیان ها باعث اختلال جنسی می شود.
آنتی اکسیدان های موجود در عناب می توانند به محافظت از کبد در برابر آسیب و ارتقای سلامت کلی کبد کمک کنند. طبق نتایج برخی مطالعات، میوهی عناب با محافظت از کبد در برابر آسیبهای ناشی از اکسیدانها تاثیر بهینهای بر سلامت کبد دارد. به علاوه، همزمان با اینکه استرس اکسیداتیو ناشی از فعالیت رادیکالهای آزاد تاثیر مخربی بر سراسر بدن دارند، و به این وسیله باعث بروز بیماریهای مختلف و پیر شدن زودهنگام انسان میشوند، میوهی عناب با آنتیاکسیدانهای خود این رادیکالهای آزاد را جذب میکند و با تاثیرات مخربشان مقابله مینماید.
افراد سرد مزاج ممکن است با مصرف عناب عناب برای قند خون دچار نفخ و تولید گاز در معده شوند که برای رفع این مشکل بهتر است عناب را به همراه مویز مصرف کنند.
شاید جالب باشد بدانید که کشور ایران دومین تولیدکننده عناب در جهان هست و در ایران نیز، خراسان جنوبی قطب تولید عناب کشور است.
در شرق آسیا عنابهای بسیار بزرگی به اندازه خرما و با رنگهای مختلف از جمله مشکی و قرمز به عمل میآید.
هنوز مطالعات دقیقی از اثر عناب بر روی زنان باردار و شیرده منتشر نشده به همین دلیل متخصصان توصیه می کنند که زنان در دوران بارداری و شیردهی از مصرف عناب اجتناب کنند.
همچنین میتوانید پست دمنوش عناب و آویشن برای سرماخوردگی را مطالعه کنید تا با نحوه درمان سرماخوردگی با عناب آشنا شوید.
نوشیدن یک فنجان دمنوش عناب قبل از خواب می تواند باعث آرامش اعصاب و درمان طبیعی بی خوابی شود.
عناب به خرمای قرمز و خرمای چینی هم معروف است. اگرچه خاستگاه این گیاه مشخص نیست، اما عدهای تصور میکنند که آسیای جنوبی، شبهجزیره کره و یا چین بوده است.
عناب تازه حاوی مقادیر مناسبی از ویتامین A ، ویتامین C و پتاسیم است که ضمن پیشگیری و درمان سرماخوردگی می تواند برای درمان سرفه هم مفید باشد